Gjennomført Sound of Happiness Festival-09

Sound of Happiness festivalen 2009 er over. Det ble en kjempe festival med stort oppmøte. Været var fantastisk og stemningen kjempe god. Les her mer om årets festival -og vi gleder oss allerde til neste årJ.

 

Årets festival ble skutt i gang med et skikkelig smell, Christiansand Artilleri Company stilte opp med kanon og stilige uniformer for å starte årets festival. Red-Dawn var først opp på scenen og hele dagen fortsatte med masse konserter fra mange forskjellige band. Vi hadde også besøk av Mark Bjorvand fra The Bjorvands. Han var gjesteartist og sang sammen med Christine Edvardsen. Det har aldri vært så mange artister på Sound of Happiness Festivalen før, og vi håper at det kommer enda flere neste år. To startspillere stilte opp og sparket ut signerte fotballer til publikum. De hadde også med seg en sjekk på 15 000 kr. til Sound of Happiness. Pengene kom fra auksjonen av bildene Start- spillerne hadde malt. Det ble en kjempe flott festival dag med strålende sol hele dagen.
Søndagen var det også fantastisk vær. Det var salg av grillmat og mange møtte opp. Det ble også en avslappet unplugged- konsert og de som ønsket opptrådte med god musikk. Det ble en flott avslutning på en vellykket festival. Vi gleder oss til neste år og håper mange flere kommer

Les hva Fædrelandsvennen skrev om Sound of Happiness Festivalen HER

Her er noen bilder fra festivalen.
Foto: Ole Jørn Solberg

 

[ Tilbake ]    Hovedsponsorer Sponsorer
 Leverandører
 Aktiviteter

KONSERTER 2013   

14.09.13 Jubileumsforestilling i Kilden, kl 18.30

26.09.13 Happy Choir i Grim Kirke


 

 

 


 Kronerulling 2019
 
Kr. 350.000,-
Grasrotandelen