Presse
Her vil vi prøve å samle ting vi finner i pressen som omhandler Sound of Happiness, arrangement/aktiviteter vi er med på osv...Hvis du tar deg litt tid til å kikke litt nedover viser listen litt av det Sound of Happiness har deltatt på.
[ Les mer ]

Bilder for presse o.l.
 Her har vi samlet bilder i høyoppløselig kvalitet for pressemeldinger som Sound of Happiness sender ut. Om du har interesse av å bruke noen av disse bildene, er det bare å kikke deg inn på linken. Om bildene pubeliseres, er vi takknemmlige for å få en hendvendelse på det i forkant.


[ Les mer ]

Annonseringer

Her samler vi annonseringer og omtaler vi finner i pressen som omhandler arrangementer og oppdrag som Sound of Happiness har deltatt på.


[ Les mer ]

Utsendte pressemeldinger

Her har vi samlet pressemeldinger som Sound of Happiness har sendt ut i årenes løp. Det omhandler arrangement og aktiviteter vi har deltatt på osv...Om du har interesse av å se, er det bare å kikke litt nedover listen så får du se litt av det Sound of Happiness har deltatt på.


[ Les mer ]

Student oppgaver

Studenter og elever har i mange år gjort flotte prosjektoppgave om arbeidet med Sound of Happiness. Her er noen av de arbeidene som er gjort.


[ Les mer ]


 Hovedsponsorer Sponsorer
 Leverandører
 Aktiviteter

KONSERTER 2013   

14.09.13 Jubileumsforestilling i Kilden, kl 18.30

26.09.13 Happy Choir i Grim Kirke


 

 

 


 Kronerulling 2019
 
Kr. 350.000,-
Grasrotandelen